Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за лампичка на таблото

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

проблема все още е налице - задния габарит си свети постоянно и индикацията на таблото за изгоряла крушка - също! помагайте!
    Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9JTD '01 - ex
    Alfa Romeo GT Black Line 1.9JTDm 150hp

Comment

Първоначално публикувано от kalojan Покажи съобщение
      проблема все още е налице - задния габарит си свети постоянно и индикацията на таблото за изгоряла крушка - също! помагайте!
      Както казах, намери си оборотер втора употреба и смени твоя. Ще ти се оправи проблема.

Comment

Първоначално публикувано от kkkrisss Покажи съобщение
        Както казах, намери си оборотер втора употреба и смени твоя. Ще ти се оправи проблема.
        извинявай, но ми звучи малко нелогично от оборотомера да ми свети габарит..обясни малко по-подробно какъв е проблема и ще съм ти много благодарен

Comment

156 няма отделен боди компютър както 147. Най-общо казано светлините се управляват от оборотомера. Като даде там на късо се получава твоя проблем. Ако имаш приятел със 156 и ви се разглобява пробвай с неговия оборотомер.

Comment

за габарита,

Калояне, мен ми горя 2 пъти един и същ габарит на мойта 156 и тая лампичка си ми го индикираше, и се оказа че проблема е утечка в елтаблото (затова като махнеш бушона спира да свети). Там някъде из кабеляците ти дава контакт дето не трябва да го има, а именно маса някъде дето не е изолирано, затова ти пада и акомулатора. Иди на електричар, преди да тръгнеш да разкачаш оборотомера, защото според мен дори и оборотомера да командва светлините, проблема ти не е компютърен, а чисто според законите на физиката
            Alfa 156 2.0 - ех,
            Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
            Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
            Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

Първоначално публикувано от kkkrisss Покажи съобщение
              156 няма отделен боди компютър както 147. Най-общо казано светлините се управляват от оборотомера. Като даде там на късо се получава твоя проблем. Ако имаш приятел със 156 и ви се разглобява пробвай с неговия оборотомер.
              проблема е, че няма от кой да взема да пробвам
              но мерси все пак ще го имам предвид

Comment

И аз имам същия скапан проблем, супер дразнещо е, тъй като не мога да го реша, за сега си карам само на фарове и крушката не ме дразни, но това с акумолатора вече ми изигра кофти номер в най-големите снегове..

Решил съм да ходя на електричар, ама сигурно ще издържа до следващата издънка с акумолатора
                156, 2000, 1.9JTD, 110bhp

Comment

Първоначално публикувано от BeHko555 Покажи съобщение
                  И аз имам същия скапан проблем, супер дразнещо е, тъй като не мога да го реша, за сега си карам само на фарове и крушката не ме дразни, но това с акумолатора вече ми изигра кофти номер в най-големите снегове..

Решил съм да ходя на електричар, ама сигурно ще издържа до следващата издънка с акумолатора
                  аз няма къде да отида и все отлагам...а другия ми проблем,е че вече лампата ми свети и като съм на фарове...карам без бушон и нямам ляв стоп/габарит...и вечер като я паркирам го махам....кофти работа..

ако го оправиш пиши непременно какво е било

Comment

Първоначално публикувано от adv_petrov Покажи съобщение
                    Калояне, мен ми горя 2 пъти един и същ габарит на мойта 156 и тая лампичка си ми го индикираше, и се оказа че проблема е утечка в елтаблото (затова като махнеш бушона спира да свети). Там някъде из кабеляците ти дава контакт дето не трябва да го има, а именно маса някъде дето не е изолирано, затова ти пада и акомулатора. Иди на електричар, преди да тръгнеш да разкачаш оборотомера, защото според мен дори и оборотомера да командва светлините, проблема ти не е компютърен, а чисто според законите на физиката
                    ok ще опитам да сваля таблото с бушоните и ще видя има ли нещо нередно

Comment

Working...
                    X